Szécsény városkártya

Szécsény városkártya regisztrációs lap

 Töltsd le most!

Szécsény Városkártya nem csak Szécsényieknek- csatlakozz Te is a közösséghez, országszerte több mint 1500 helyen fogadják el 2019. december 31 -ig.

Szécsény Városkártya nem helyiek részére: 3000 Ft/db

Tisztelt Szécsény Városkártya-birtokos!

 Tájékoztatlak, hogy a lejárt Szécsény Városkártyáddal nem vagy jogosult az igénybe vehető szolgáltatásokra.

 ÉRVÉNYESÍTSD
térítésmentesen Szécsény Városkártyádat, mert különben nem jár pl. a Fővárosi Nagycirkuszban, a Líra könyvesboltban a Hotel Gloria Budapest City Center * * *,a Hotel Eger*** & Park**** és máshol sem a kedvezmény!

Az új Szécsény Városkártya aktuális érvényesség (függetlenül a kártya kiváltásának vagy hosszabbításának napjától) 2017-12-31.

FONTOS!!!! Érvényesítéskor minden Szécsény Városkártyát hologramos matricával látunk el, keress minket nyitvatartási időben a polgármesteri hivatal titkárságán vagy városi rendezvényeinken kihelyezett kártyapontokon.  Kérdésed van írj nekünk az infoszecseny@szecseny.hu email címre. Bővebbinformációt a kártyáról a www.szecseny.hu oldalon találsz, keress minket a www.facebook.com/szecsenyvaros oldalon!


Közösséget építünk!

Szécsény Város Önkormányzata elindította a Szécsényi Városkártya Programot a Magyar Kedvezményhálózat Fejlesztő- és Jogkezelő Kft–vel együttműködve. Önkormányzati finanszírozással jelenleg is igényelhető a szécsényi lakosok körében térítésmentesen háztartásonként egy darab Forgách-kastély arculattervvel ellátott intelligens kártya. A regisztrációt követően gyors ügyintézéssel hozzájuthat a saját névvel ellátott Szécsény Városkártyájához a polgármesteri hivatal titkárságán.

Számos elfogadó helyen azonnali kedvezményre jogosít a Szécsény Városkártya, használható vásárláshoz, éttermekben, szórakozáshoz, sportoláshoz, szálláshelyeken egyaránt.

A Szécsény Városkártya hátoldalán lévő Magyar Kedvezményhálózat logóval megjelölt elfogadóhelyeken azonnali, tematikus (pl.: sport-, szállás, élmény, gasztronómiai) vásárlási kedvezmény vehető igénybe országszerte több, mint 1500 elfogadóhelyen. A kártya érvényességi ideje alatt a Magyar Kedvezményhálózat kártyaelfogadó partnereinél (az általuk szerződésben vállalt feltételek szerint) 5-50% azonnali vásárlási kedvezmény illeti meg a Kártyabirtokost.

A +Payment terminállal is felszerelt Magyar Kedvezményhálózat elfogadóhelyeken az azonnali árkedvezményeken felül, támogatástudatos vásárlóként, +Discount közösségi vásárlással a helyi civil szervezetek a vásárlások végösszege alapján 1% adománybevételhez juthatnak, amely támogatást az elfogadóhely befizetéséből a Magyar Kedvezményhálózat Kft. a vele támogatási szerződést kötött és támogatásra jogosult helyi civil szervezeteknek utalja át.

Regisztrációs lap letöltés


Válasszon életstílusára hangolt kedvezményt az elfogadóhely kereső: www.kedvezmeny.hu oldalon.

A Szécsény Városkártya hátoldalán lévő Magyar Kedvezményhálózat logóval is jelölt elfogadóhelyeken azonnali, tematikus (pl.: sport-, szállás, élmény, gasztronómiai) kedvezmény vehető igényben akár több mint 1500 elfogadó helyen. A kártya érvényességi ideje alatt a Magyar Kedvezményhálózat kártyaelfogadó partnereinél (az általuk szerződésben vállalt feltételek szerint) 5-50% azonnali vásárlási kedvezmény is igénybe vehető.

Elérhetőség: Szécsény Város Önkormányzata, 3170. Szécsény Rákóczi út 84. tel: 06-32-370-566, 06-70-382-7861. Kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, bármi nemű segítségkérés vagy panasz esetén írásban az alábbi elektronikus címen: infoszecseny@szecseny.hu

Elfogadóhely szeretne lenni?

Csatlakozzon a Társadalmilag Felelős Vállalkozások köréhez

Miért jó Önnek, ha Szécsény Városkártya elfogadóhely lesz?

Mert a társadalmilag felelős partnerség erősíti vállalkozása erkölcsi megítélését, jó hírnevét.
Üzlete bevételét növelheti a több mint 100 ezer, fizetőképes Magyar Kedvezményhálózat logóval ellátott Kártyabirtokos vásárlásaival.
Hatékony és célzott reklámmal növelheti üzlete, vállalkozása ismertségét: Reklámozni bárhol lehet, ugyanakkor MKH Kedvezményadónak lenni olyan előny, amely több egy egyszerű reklámnál. Az információ az SMS, direkt mail, In-APP, és nyomtatott kiadványokon keresztül, célzottan jut el a vásárlókhoz. A kártyabirtokosok és a kártyaigénylők kimondottan keresik azokat a Kedvezményadó helyeket, ahol a kártyával előnyre tehetnek szert, ezzel fenntartható módon növelhető a bevétel és elkötelezett fogyasztói, vevői bázis építhető fel.
Csatlakozni egyszerűbb, mint gondolná:

vagy kattintson erre a linkre , töltse le, majd  cégszerűen írd alá és küldd el nekünk a Magyar Kedvezményhálózat Kft. 1162 Budapest, János utca 114. címre.
vagy a 06 20/4-996-446 -os telefonszámon hívja kollégáinkat, akik segítenek Önnek a csatlakozásban;
vagy írjon nekünk az info@kedvezmeny.hu címre.
Nincs rejtett költség! Az egyszeri regisztrációs díj nettó 15 000 Ft / vállalkozás és cserébe üzletük, termékeik, szolgáltatásaik megjelennek az elfogadó hely keresőben, amelyen keresztül a kártyabirtokosok Önökre találhatnak. Vállalkozásuk aktív reklámozása mellet üzletüket elfogadóhelyi matricával is megjelöljük.
Hogyan építsen minőségi vásárlóerőt és törzsvásárlói kört?

Bővebb információk a www.kedvezmeny.hu oldalon, keressen minket a facebook-on vagy személyesen tőlünk:
06 20/4-996-446

Kiemelt elfogadóhelyek:


Letölthető tartalmak:

Partner szerződés

Szécsény Város Hivatalos Weboldala