VÁLTOZÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tisztelt szécsényi lakosok!

A 148/2020.(IV.23.) Korm. rendelet alapján, az elmúlt időszak tapasztalataira, illetve lakossági visszajelzésekre alapozva, az előttünk álló hétvégére (2020.április 25. 00.00 órától 2020. április 26. 24.00 óráig terjedő időszakra) a kijárási korlátozások tekintetében az alábbi módosításokat alkalmazzuk:
• Kereskedelmi egységben 9-11 óra közötti időpontban vásárolhatnak a 65 év feletti polgárok, a 65 év alattiak csak ezen időszakon kívüli időben.
• Fokozottan kérjük, sőt elvárjuk, hogy az üzletekben ne csoportosan vásároljanak, hanem egy családból csak egy fő. Ennek betartatása a kereskedelmi egység üzemeltetőjének a feladata.
• A 4 nagyobb élelmiszerbolt esetében, ahogy erre vonatkozóan már április 15-én kelt levelemben is javaslatot tettem, kérem, hogy csak bevásárlókocsival lehessen belépni az üzletbe, és csak annyi kocsit helyezzenek ki, amennyi együttes használata esetén is biztosított a kötelezően előírt személyes távolságtartás.
• Kérem továbbá, hogy az esetleges kint állóknak alakítsanak ki ideiglenes „várakozói zónát”. Ez 3 helyszínen viszonylag egyszerűen megoldható, egyedül a SPAR-nál jelenthet nehézséget, mivel ott nincs a bejárat előtt járda.
Jó hétvégét kívánok mindenkinek!
Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra, és aki teheti, maradjon otthon!

2020.04.24.

Stayer László
polgármester