MÉGSEM LESZ ZÖLDHULLADÉK GYŰJTÉS SZÉCSÉNYBEN

Korábban arról tájékoztatott a Szécsény szemétszállításáért felelős vállalkozás, A ZÖLD HÍD B.I.G.G. NONPROFIT KFT. hogy újraindítják városunkban a zöldhulladék gyűjtést. Az Önkormányzatnál többen kérdezték, hogy hol lehet megvásárolni az ehhez szükséges zsákokat. Mint a Kft-től megtudtuk téves információt küldtek, ami Szécsényre nem vonatkozik. Íme a kérdésünkre adott válasz:

Levelére válaszolva tájékoztatom Önt, hogy a Szécsény Város Önkormányzatának korábban (2018. november 10-én) kiküldött levél, amely a házhoz menő zöldhulladék gyűjtés újraindításáról szólt, csak azokra a településekre vonatkozott, amelyeknél eredetileg is történt már korábban házhoz menő zöldhulladék gyűjtés.

Szécsény településen a szolgáltatás ellátását alvállalkozás keretében a Balassagyarmati Városüzemeltetési Nonprofit Kft. végzi. Az Önök településen amióta az elszállítást a Városüzemeltetés látja el házhoz menő zöld hulladék elszállítás nem történt. A településen a lakosság számára a zöld hulladék házi komposztálásra van lehetőség, amelyhez a Városüzemeltetés tájékoztatása alapján az Önkormányzat biztosítják a komposztáló edényt. Kérném, hogy azon ügyfelek számára, akik szeretnék igénybe venni a komposztálás lehetőségét a komposztáló edény kiosztását biztosítani szíveskedjenek. 

A téves tájékoztatásért szíves elnézésüket kérjük!

Tisztelettel:

Ügyfélszolgálati munkatárs

Zöld Híd B.I.G.G. Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.
2100 Gödöllő, Dózsa György út 69.
Tel: 06-28/561-200
Fax: 06-28/561-201
Web: www.zoldhid.hu