KÖZLEMÉNY

Tájékoztatjuk a tisztelt szécsényi lakosokat, hogy Magyarország Kormánya a 40/2020. (III.11.) rendeletében veszélyhelyzetet hirdetett ki.

ERRE VALÓ TEKINTETTEL A SZÉCSÉNYI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATALBAN A SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS 2020. MÁRCIUS 17. NAPJÁTÓL HATÁROZATLAN IDEIG SZÜNETEL.

A HIVATALI ÜGYINTÉZÉS ELEKTRONIKUS, TELEFONOS ÉS POSTAI ÚTON MINDEN ÜGYTÍPUSRA KITERJEDŐEN FOLYAMATOS!

AKINEK ELEKTRONIKUS ÜGYINTÉZÉSRE NINCS LEHETŐSÉGE, A BEADVÁNYAIT A HIVATAL PORTÁJÁN ELHELYEZETT GYŰJTŐLÁDÁBA TEHETI.

Az ügyfelek részéről személyes ügyintézésre nincs lehetőség, ez alól kivételt képez a családban történt haláleset miatti ügyintézés.

Házasságkötési szándék, bejegyzett élettársi kapcsolat létesítése iránti szándék bejelentése, valamint apai elismerő nyilatkozat megtételével kapcsolatos ügyekben kizárólag előzetes telefonos időpontfoglalást követően, és kizárólag szécsényi lakó-, vagy tartózkodási hellyel rendelkező ügyfelek részére biztosított a személyes ügyintézés.

Nevezett ügyekben az időpontfoglalás az alábbi elérhetőségeken lehetséges:

Verebesi Iván +36 70/3312900    okm.szecseny@globonet.hu

Egyéb esetekben kérjük a polgárokat, hogy halaszthatatlan ügyeikkel kapcsolatban kizárólag telefonon, e-mailen vegyék fel ügyintézőinkkel a kapcsolatot.

VALAMENNYI ÜGYINTÉZŐ ELÉRHETŐSÉGE MEGTALÁLHATÓ a www.szecseny.hu oldalon.

Kérjük továbbá Önöket, hogy beadványaikat lehetőségeikhez mérten elsősorban elektronikusan nyújtsák be.

Telefonon, vagy elektronikusan indított ügyintézéskor kérjük adják meg a saját elérhetőségüket (telefonszám, e-mail cím), amelyen az ügyintéző tartani tudja Önökkel a kapcsolatot.

Az ügyfélfogadás rendjének jövőbeni alakulásáról a www.szecseny.hu honlapon, valamint Szécsény város facebook oldalán adunk tájékoztatást.

A Szécsényi Közös Önkormányzati Hivatal, az ügyfélfogadás korlátozása időszakában csak a

+36 70/5294242 telefonszámon érhető el.

 

Szécsény, 2020. március 17.

Pifka-Boda Zsuzsanna

jegyző sk.