HÚSVÉT

Tisztelt szécsényi lakosok!

Engedjék meg, hogy áldott, boldog húsvéti ünnepeket kívánjak mindenkinek, annak ellenére is, hogy tudom, sok család olyan nehézségekkel néz szembe, mint talán még soha. Az önkormányzat vezetői és dolgozói nevében bátran mondhatom, minden bajba jutottnak igyekszünk segíteni legjobb tudásunk szerint, ahogy eddig is tettük.
Külön szeretném megköszönni azon önkéntesek és hivatásosak munkáját, akik sokszor életük kockáztatásával is azon fáradoznak, hogy a körülményekhez képest élhetően teljenek napjaink. Egészségügyi, kereskedelmi dolgozók, pedagógusok, köztisztviselők, közmunkások és még sorolhatnám a különböző szakmák képviselőit, és az önzetlen vállalkozókat. Köszönet illeti a szécsényi lakosokat is, akik eddig példamutató módon tartották be a korlátozó szabályokat, ezért további szigorításokat nem tervezek bevezetni a hétvégére. Kérem viszont Önöket, hogy a szombati nagybevásárlásnál használják a kiosztott maszkokat, és lehetőség szerint védőkesztyűt is vegyenek. Csak a legszükségesebb időt töltsék olyan helyen, ahol másokkal is találkozhatnak, és tartsák be az előírt távolságot.
Tisztelt szécsényi lakosok!
Engedjék meg, hogy soraimat egy bibliai idézettel zárjam. „Minden féltett dolognál jobban őrizd meg szívedet, mert abból indul ki minden élet. „ (Péld. 4,23)

2020. április 10.

Stayer László
polgármester