GYERMEKVÉDELMI KEDVEZMÉNY

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultak augusztus 27-én hétfőn 9-12, és augusztus 29-én szerdán 9-16 óra között vehetik át Erzsébet-utalványaikat. A juttatás csak készétel, tanszer és ruházat vásárlására használható. Az utalványokat a Szécsényi Önkormányzat hatósági osztályán (3170, Szécsény, Rákóczi út 84.) kaphatják meg az érintettek, érvényes személyi azonosító igazolvány bemutatását követően. Meghatalmazott csak hivatalos meghatalmazással veheti át az utalványokat.

SZOBORAVATÁS SZÉCSÉNYBEN

Augusztus 19-én, vasárnap, a 10 órás szentmisét követően – ami kivételesen a Temetőkápolnában lesz – felavatják Szécsény új szobrát. A szervezők mindenkit szeretettel várnak a Kossuth és a Varsányi út találkozásánál található kis köztérre, ahol leleplezik Magyarország Nagyasszonyát ábrázoló alkotást.

FIGYELEM!!!! FONTOS!!!!

24 órán keresztül, 2018. augusztus 27-én 6 órától, 28-a 6 óráig nem lesz földgázszolgáltatás Szécsényben. Erről küldött értesítést a szolgáltató. Kérjük, aki teheti ossza meg ezt az információt, illetve szóljanak ismerőseiknek, hiszen sok háztartásban így 1 napig nem tudnak majd főzni, vizet melegíteni. Köszönjük!

Szécsény Város Hivatalos Weboldala