KÖZLEMÉNY

Tisztelt Szécsényi Lakosok!

Pénzbírságra ítélt a Bíróság, miután, mint közismert, az egyik internetszolgáltató fél napig áramkimaradás miatt nem működött Szécsényben. Az ügyészség az eseménnyel kapcsolatban úgy vélte, közérdekű üzem megzavarása történt. A Bíróság ítéletével továbbra sem értek egyet, annak ellenére, hogy a másodfok lecsökkentette a pénzbírság mértékét, de az intézkedést elfogadom annak érdekében, hogy 100 százalékosan Szécsény ügyeire tudjam fordítani energiáimat. A városa iránt felelősséget érző ember személyes sérelmeit a háttérbe szorítja, bármilyen fájdalmasnak és igazságtalannak is érzi azt. Ha pedig anyagilag ennyit tehettem Szécsényért, akkor örömmel tettem. Köszönöm a megértést, hajrá Szécsény!  Stayer László polgármester

Tájékoztatás

A NAV Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának szécsényi NAV ablak 2020 január 28. napján ZÁRVA tart.
Az adózók személyes ügyintézését a Salgótarján Kassai sor 10. szám alatti központi ügyfélszolgálat az alábbi nyitva tartással: 2020.01.28 kedd 8:30-12:00 biztosítja.

További információért a NAV honlapján www.nav.gov.hu

Emlékezzünk együtt!

Juhász Miklós volt önkormányzati képviselő, a szécsényi KDNP egykori elnöke temetése 2020. január 16-án (csütörtök) 11 órakor lesz a szécsényi temetőben.

Gyászmise: Kápolnában 10.30 órakor

GYÁSZ

Elhunyt Juhász Miklós volt önkormányzati képviselő, a szécsényi KDNP egykori elnöke. Több mint 30 évig volt a helyi kereszténydemokraták szervezetének tagja. Esztergomban érettségizett a ferenceseknél. Mérnöki és politológusi diplomát szerzett. Több civil szervezet tagjaként is segítette szülővárosában a szécsényieket, a bajbajutottakat, a rászorulókat.

 

Szécsény Város Hivatalos Weboldala