SPORTPÁLYA KIVILÁGÍTVA

Tisztelt szécsényi lakosok!


Korábbi tájékoztatásunk a Liget sportpályájának kivilágításáról sajnos hiányos volt. Valóban december 2-től 17 és 19 óra között kivilágítjuk a Ligetben a sportpályát, hogy a családoknak, a napközben dolgozóknak, illetve a sportbarátoknak alkalmuk legyen a testmozgásra, de ezt a lehetőséget egyelőre az előző évek gyakorlatának megfelelően csak 2 napon, minden hét szerdán és csütörtökön tudjuk biztosítani. Elnézést kérünk a pontatlanságért.


Stayer László
polgármester

HÁZI KARANTÉN SZABÁLY

A megyei tisztifőorvos tájékoztatása szerint a házi karanténban, amennyiben a technikai feltételek adottak (értsd: okos telefon), kötelező letölteni és használni egy olyan szoftvert, amely ellenőrzi a házi karantén betartását.

KÖZLEMÉNY

Tisztelt szécsényi lakosok!

Tájékoztatom Önöket, hogy az új Covid tesztem negatív lett. Remélem a jövő héttől ismét teljes erőbedobással munkába állhatok. Vigyázzanak magukra!

Stayer László
polgármester

SPORTOLNI VÁGYÓKNAK

Tisztelt szécsényi lakosok!

Tájékoztatom Önöket, hogy december 2-től 17 és 19 óra között kivilágítjuk a Ligetben a sportpályát, hogy a családoknak, a napközben dolgozóknak, illetve a sportbarátoknak alkalmuk legyen a testmozgásra.

Stayer László
polgármester

Szécsény Város Hivatalos Weboldala